#WerkFit Gedurende de Coronacrisis

Wij ondersteunen de helden in de vitale beroepen die ons veilig houden door hen gratis online health coaching aan te bieden.

COACHING

Blijf Fit & Gezond in tijden van Corona

Uw medewerkers staan in deze uitzonderlijke tijden nog meer onder druk dan voor de Corona. Het middel tegen het Coronavirus hebben wij helaas niet. Wel kunnen wij uw medewerkers helpen om mental en fysiek sterk te worden en te blijven. Fitmo Foundation biedt verlichting voor organisaties en haar medewerkers door gratis online leefstijl en vitaliteitscoaching aan te bieden. Wij richten ons op organisaties en instellingen die de essentieel zijn om de maatschappij overeind te houden, de zogenaamde ‘vitale beroepen’. Is dit iets voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

WAT

#WerkFit voor de Medewerker

Gedurende de Coronacrisis is de werkdruk groot bij de vitale beroepen. Deze druk vergt het uiterste van mensen; die met risico voor eigen hun werk uitoefenen. Er wordt mentaal en fysiek veel gevraagd en daarin kan het team van coaches van de Fitmo Foundation helpen. Met behulp van het #ThuisVitaal project houden wij mensen #BlijfThuis, zodat onze helden met hun eigen Fitmo coach #WerkFit blijven.

1) Kies een Coach

Kies een coach uit waar je een goed gevoel bij hebt. Het is allemaal online dus waar en wanneer het jou uitkomt.

2) Direct Contact

Via de Fitmo app ben je aan jouw Fitmo coach verbonden. Snel en gemakkelijk communiceren via IM en videochat.

3) Blijvend Resultaat!

Altijd iemand die voor je klaar staat en persoonlijk advies kan geven waarmee je gegarandeerd resultaat weet te realiseren.

WAT

#WerkFit houdt medewerkers vitaal

Wij begrijpen dat juist nu in deze crisistijd de werkdruk enorm hoog is. Het is dan ook daarom dat de Fitmo Foundation persoonlijke begeleiding biedt zodat zij fysiek en mentaal gezond kunnen blijven. Inschrijven kan snel en eenvoudig en stelt bedrijven in staat om voor hun personeel een laagdrempelige oplossing te bieden waarbij de Fitmo Foundation de volledige begeleiding op zich neemt.

Stap 1

Stuur een email rond naar de medewerkers die hiervoor belangstelling zouden kunnen hebben.

Stap 2

De medewerkers vinden op de landingspagina meer informatie en kunnen zich aanmelden.

Stap 3

De geselecteerde medewerkers krijgen een code waarmee ze gratis een coach mogen uitzoeken.

AANMELDEN

Meld jouw organisatie aan voor gratis coaching

Denk je dat #WerkFit wel iets zou kunnen zijn voor jouw organisatie? Meld je dan vrijblijvend aan.

hULP

Fitmo Foundation werkt ook voor jou!

Fitmo is het bedrijf achter de Fitmo Foundation en richt zich op bedrijven en haar werknemers. Studies vanuit het VU Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en het Niped kennisinstituut tonen aan dat Fitmo bewezen effect heeft! De Fitmo Foundation is een initiatief dat is opgericht met als missie om hen te helpen die niet de middelen hebben om een health coach in armen te nemen, maar hier juist zoveel profijt van hebben. De Fitmo Foundation initieert projecten die ten goede komen van het welzijn van onze maatschappij;  juist nu in onzekere tijden met het Coronavirus.

COACHES

Onze Coach-Helden

Birgit Snelleman

Foundation coach

“Energieke en allround coach.”

Sjaak Muller

Foundation Coach

“Je best versie van jezelf zijn.”

Kim Schellekens

Foundation Coach

“Jouw route-coach.”

Jannie Hopman

Foundation Coach

“De verandering zit in jou.”