Blijf #ThuisVitaal tijdens Coronacrisis

Fysiek en mentaal gezond blijven met behulp van professionele health coaches die hun diensten beschikbaar stellen voor alle werkende Nederlanders!

tIPS & TRICKS

Ontdek tips & tricks tegen corona

Het middel tegen het Coronavirus hebben wij helaas niet. Wel bieden wij de handvatten om deze moeilijke tijden zo goed mogelijk door te komen. Er te zijn voor je gezin, maar vooral ook voor jezelf. Hoe blijf je zelf gezond en hoe pak je je sociale leven weer op zodra de situatie dit weer toelaat. Middels inspirerende blogs en video’s, nemen onze health coaches je mee in hun wereld waarin zij dagelijks het leven van duizenden mensen positief beïnvloeden. Lees alles wat je moet weten over gezond eten, goed bewegen, lekker in je vel zitten en nog veel meer om fysiek en mentaal gezond te blijven tijdens de Coronacrisis.

WAT

#ThuisVitaal biedt hulp tijdens Coronavirus

ThuisVitaal is een initiatief van de Fitmo Foundation. Ontstaan vanuit de ambitie om alle mensen met een vitaal beroep en de drijvende kracht achter deze helden, alsook hen die genoodzaakt thuis zitten, laagdrempelig hulp te bieden om fit en gezond te blijven in tijden van het Coronavirus. Een team van professionele coaches, die wereldwijd al duizenden mensen hebben geholpen, slaan hun handen ineen voor een mentaal en fysiek gezond Nederland!

hULP

Fitmo Foundation werkt ook voor jou!

Fitmo is het bedrijf achter de Fitmo Foundation en richt zich op bedrijven en haar werknemers. Studies vanuit de Vrij Universiteit , Universiteit van Amsterdam en het &niped kennisinstituut tonen aan dat Fitmo bewezen effect heeft! De Fitmo Foundation is een initiatief dat is opgericht met als missie om hen te helpen die niet de middelen hebben om een health coach in armen te nemen, maar hier juist zoveel profijt van hebben. De Fitmo Foundation initieert projecten die ten goede komen van het welzijn van onze maatschappij;  juist nu in onzekere tijden met het Coronavirus.

COACHES

Onze Coach-Helden

Birgit Snelleman

Foundation coach

“Energieke en allround coach.”

Sjaak Muller

Foundation Coach

“Je best versie van jezelf zijn.”

Mirjam Van Der Mij

Foundation Coach

“Herken wie jij bent en voel he vrij.”

Anneloes Hilbers

Foundation Coach

“Je best versie van jezelf zijn.”